Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Predsjednik Vlade Plenković posjetit će Solin i Split i nazočiti otvorenju Europskoga prvenstva u rukometu

 Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković boravit će u petak, 12. siječnja 2018. u Solinu i Splitu kako bi se upoznao s provođenjem ključnih projekata i aktivnosti na županijskoj i gradskim razinama. Također, predsjednik Vlade Plenković nazočit će otvorenju Europskoga prvenstva u rukometu te utakmici, Hrvatska – Srbija.

Hrvatski premijer Andrej Plenković sastat će se s gradonačelnikom Solina Daliborom Ninčevićem, zatim s don Rankom Vidovićem, župnikom župe Gospa od Otoka, a obići će i radove na novoj Bazilici čije je dovršenje predviđeno u ovoj godini, kada bi se u Solinu trebao održati 3. nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji.

Poslije posjeta Solinu predsjednik Vlade Republike Hrvatske obavit će sastanak s gradonačelnikom Grada Splita Androm Krstulovićem Oparom nakon toga susrest će se i sa županom Splitsko-dalmatinske županije Blaženkom Bobanom, a potom će sudjelovati na otvorenju Europskoga prvenstva u rukometu u Spaladum Areni.

U pratnji predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar financija Zdravko Marić, ministar uprave Lovro Kuščević i državni tajnik Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas.

 

 

Pročitano 804 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr