Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Glazbena škola “Silvije Bombardelli” Solin upisuje nove učenike

Prijave za pristup prijemnom ispitu podnose se putem online obrasca

Glazbena škola "Silvije Bombardelli" Solin upisuje nove učenike u šk. god. 2018./2019. na programe flaute, klarineta, saksofona, trube, roga, trombona, tube i udaraljki.

Prijave za pristup prijemnom ispitu podnose se putem online obrasca, koji se može pronaći na mrežnim stranicama Škole www.glazbena-skola-solin.com , do četvrtka, 31. svibnja 2018. u 18:00 sati.

Prijemni ispiti se održavaju u subotu, 02. lipnja 2018. u Domu kulture ’Zvonimir u Solinu. Nakon obrade pristiglih prijava, na mrežnim stranicama Škole bit će objavljen točan raspored i satnica polaganja prijemnog ispita za svakog pojedinog kandidata.

Prije održavanja prijemnog ispita, u srijedu, 30. svibnja 2018., u Domu kulture Zvonimir u Solinu, u 19:30 sati održat će se pripreme za polaganje prijemnog ispita. Pripremama mogu prisustvovati svi učenici i njihovi roditelji koji su zainteresirani za pristup prijemnom ispitu. Pohađanje priprema nije obavezno.

Rezultati prijemnog ispita i postupak upisa bit će objavljeni u utorak, 26. lipnja 2018. u 17:00 sati na oglasnoj ploči Škole (Solin, Domovinskog rata 2A) i na mrežnim stranicama Škole.

Osim u program glazbene škole vrše se i upisi u program predškolskog glazbenog odgoja i obrazovanja koji se provodi u Glazbenoj radionici "Zvončići", za djecu uzrasta od 5 do 8 godina. Prijave za Glazbenu radionicu također se vrše putem online obrazaca na mrežnim stranicama Škole.

 

 

Pročitano 252 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr