Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 11 Lipanj 2018 08:27

Modna revija i humanitarna aukcija u Teatrinu GK Solin

Modna revija i humanitarna aukcija u Teatrinu GK Solin Vlaho Bukovac

Gradska knjižnica Solin i Škola likovnih umjetnosti Split pozivaju na "Malu vilinsku priču" - modnu reviju i izložbu učeničkih radova koje će se održati u utorak, 12. lipnja u Teatrinu GK Solin s početkom u 19 sati.

Na modnoj reviji pod imenom "Mala vilinska priča" biti će prezentirani radovi modnog odjela Škole likovnih umjetnosti dok će na izložbi "Secesija u Hrvatskoj i Europi" biti prezentirani radovi učenika 2. 3. i 4 .r kiparskog dizajna inspirirani djelima starih majstora Vlahe Bukovca, Roberta Auera, Bele Čikoš-Sesije, Klimta i Muche. Učenici su radili u tehnici mixmedije reciklirajući kartonski otpad u reljefe - umjetnička djela pod mentorstvom prof.Julijane Voloder.

Izložena djela bit će ponuđena na humanitarnoj aukciji u četvrtak, 14. lipnja u Teatrinu GK Solin s početkom u 20 sati pod imenom "Secesija u Hrvatskoj i Europi"

Na aukciji će biti ponuđena djela Vlahe Bukovca, Roberta Auera, Otona Čikeš-Sesije, Klimta i Muche koja su izradili učenici 2. 3. i 4. r. kiparskog dizajna u tehnici mixmedije koristeći stari kartonski otpad reciklirajući ga u reljefe - umjetnička djela pod mentorstvom prof.Julijane Voloder. Djela će biti izložena u Teatrinu GK Solin od utorka, 12. lipnja od 19 sati do početka aukcije u četvrtak, 14. lipnja.

Sav prihod od prodaje radova namijenjen je uređenju Snoezelen sobe Odjela za smještaj djece i mladih bez roditeljske skrbi Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" Split.

Početna cijena radova je 200kn.

Aukcija se održava u sklopu humanitarne akcije "Kupimo sliku - Darujmo ljubav" koju za Centar Juraj Bonači organizira Gradska knjižnica Solin, a koja će se nastaviti prodajom knjiga iz otpisa, donacija i iz vlastite naklade Knjižnice do 31. kolovoza 2018.g.

Račun za uplatu sredstava otvoren je kod Splitske banke: IBAN HR6623300031536000693

 

 

Pročitano 1023 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr