Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Gradonačelnik Ninčević upriličio prijem za Anu Viktoriju Puljiz i trenera Dragana Crnova

Gadonačelnik grada Solina Dalibor Ninčević i pročelnik Upravnog odjela za javne djelatnosti Darko Bilandžić u četvrtak 12. srpnja upriličili su prijem za uspješnu solinsku sportašicu, europsku viceprvakinju, članicu Judo kluba Solin Anu Viktoriju Puljiz i njenog trenera Dragana Crnova.

Ana Viktorija Puljiz u kategoriji do 44 kilograma, osvojila je srebrnu medalju na nedavno održanom europskom kadetskom prvenstvu u Sarajevu, koju je samo pridodala zlatu od prošle godine. No, niz je uspjeha ostvarila naša Vikica ove godine. Kao kadetska reprezentativka zauzela je u svibnju prvo mjesto na svjetskoj rang ljestvici u kategoriji do 44 kg. Isto tako ima i normu za Olimpijske igre mladih koje će se u listopadu ove godine održati u Buenos Airesu.
No to nije sve, prisjetimo se samo početka godine, kada je u veljači je u talijanskoj Follonici održan je Europski kup za kadete, Vikica je osvojila zlato, nakon toga Viki opet osvaja zlato na Europskom kupu koje je u ožujku održano u Zagrebu

Tijekom samoga prijema gradonačelnik Ninčević je rekao - Mi smo uistinu ponosni na Anu! Ovo što vi radite su vrhunska postignuća do kojih ste došli svojom upornim radom – kazao je Ninčević te dodao – Vaše igre su i ne samo promocija kluba, već i grada i lijepe Naše. Na ponos ste! Vaša motivacija, vaš ponos dopiru i do nas! Podupirat ćemo vas u vašem daljnjem radu – kazao je gradonačelnik Ninčević.

Trener Dragan Crnov naglasio je kako JK Solin uz Anu Viktoriju ima još tri natjecatelja među 30 najboljih judaša na svijetu, ali to nije sve JK Solin ima dvadesetak prvaka države u svojim kategorijama.

Uz želje za daljnjim sportskim uspjesima i predanim prigodnim poklonima Grad Solin će uplatiti, Ani Viktoriji Puljiz i treneru Draganu Crnovu po 5.000 kuna te klubu JK Solin 10.000 kuna.

 

 

Pročitano 595 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr