Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 18 Travanj 2019 08:20

Uskrs u njihovom Mistu, u Vranjicu!

Vranjičani uredili svoje misto za nadolazeći blagdan

Na prijedlog Mariane Grubić, voditeljice likovne sekcije vranjičke Udruge „don Frane Bulić“ za organiziranjem edukativno-likovne radionice pod nazivom „Veselimo se Uskrsu šarenilom boja“ za djecu i njihove roditelje, članovi Udruge, a posebno vrijedne ruke likovnjaka i članova dramske sekcije krenule su sa pripremama za uspješno provođenje radionice na vranjičkoj rivi užežin Uskrsa.

Odaziv djece svih uzrasta, ali i njihovih roditelja, slučajnih prolaznika, članova DVD-a Vranjic, bio je zadivljujuće veliki.
Zajednička kreativnost i veselje Vranjičana vidjelo se je njihovim licima i želji za ukrašavanjem, a svima nama veliki je to poklon u ljubavi i vjeri za nadolazeći blagdan.

Cilj akcije bio je naznačiti bit zajedničkog stvaranja, približiti djeci radost i ljepotu života šarenilom bojanja uskršnjih jaja, osnažiti njihovo samopouzdanje javnim nastupima, naučiti ih čuvati i oplemeniti zelenu površinu vranjičke rive, te najvažnije, pokloniti im tradiciju .

Uspjeh radionice je postignut! Djeca i odrasli uživaju u „Uskrsu u njihovom Mistu“! Zato prošetajte ovih dana do našeg Vranjica i uživajte u šarenilu boja uskršnjih jaja, veselim zečićima...

 

 

Pročitano 729 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr