Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 11 Lipanj 2019 16:15

Usavršavanje odgojiteljica unutar projekta Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH-Grada Solina te općina Klis, Muć i Dugopolje

Svečano uručene diplome iz engleskog jezika

U utorak 11. lipnja u gradskoj vijećnici grada Solina upriličena je svečana dodjela diploma iz engleskog jezika odgojiteljicama DV Cvrčak.

Usavršavanje odgojiteljica DV Cvrčak vršeno je unutar projekta Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH-Grada Solina te općina Klis, Muć i Dugopolje.

Edukacija iz engleskog jezika pohađalo je petnaest odgojiteljica u školi stranih jezika Wotan d.o.o. u gradu Solinu. Edukacija je trajala 40 sati i održavala se od 12. ožujka do 30 svibnja 2019. , a polaznice su uspješno položile pismeni i usmeni ispit.

Odgojiteljicama je na svečanosti uz diplome uručena i knjige na engleskom jeziku od strane direktorice škole Wotan d.o.o. Antonije Trze Biuk , gradonačelnika grada Solina Dalibora Ninčevića i zamjenika gradonačelnika Ivice Rakušića.

 

 

 

Pročitano 593 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr