Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019 06:12

Započela registracija na sustav Gradsko oko

Gradsko oko sustav je Gradske uprave Grada Solina koji omogućava uključivanje širokog broja sudionika u jednostavno stvaranje centralne evidencije komunalnih problema.

Kroz različite načine prijavljivanja uočenih problema na terenu omogućava svim sudionicima da bez dodatnih napora i tehničkih znanja stvaraju sustavnu evidenciju uočenih problema sa mogućnošću prosljeđivanja na osobe zadužene za pojedinu problematiku.

Građani se od sada mogu registrirati putem web preglednika na stranici www.solin.oko.hr te potvrditi registraciju putem e-maila, a za dodatna pitanja obratiti se možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave putem web preglednika se kreiraju na slijedeći način:
- na karti dođete do željene pozicije, kliknete lijevim klikom miša te odaberete „DA“ (ukoliko pogriješite poziciju pritisnete „NE“)
- odaberete grupu problema te provjerite adresu lokacije
- napišete naslov problema i detaljni opis, ako imate fotografiju problema možete istu priložiti klikom na „odaberi“
- kad ste sve završili kliknete na „kreiraj“ predmet

Sve prijave dobivaju svoj jedinstveni broj predmeta, a klasificiraju se u posebnu podgrupu nakon provjere administratora. Sve promjene na prijavljenim predmetima građani mogu pratiti kroz filtriranje podataka (padajući meni sa lijeve strane web preglednika) te selektiranjem polja „samo moje prijave“.

Za registraciju i prijave putem pametnih telefona pratite slijedeće upute:

gradsko oko registracija

 

 

 

Pročitano 818 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr