Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 24 Rujan 2019 15:59

OBAVIJEST: Zatvara se Matoševa ulica

Od četvrtka, 26. rujna 2019. godine, bit će zatvorena dionica županijske ceste Ž6270, tj. dio Matoševe ulice u Solinu i to od križanja sa Zoranićevom ulicom pa do križanja s Ulicom Petra Krešimira IV. 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta početak radova će se odgoditi.

U potpunosti će se rekonstruirati predmetna dionica sa svim instalacijama.
HEP ODS će izvoditi radove zamjene postojećeg dotrajalog 35 kV kabela, EVN Croatia plin radove na postavljanju plinovoda, Vodovod i kanalizacija Split radove na zamjeni postojećeg vodovoda, Hrvatski telekom izmjestit će postojeće instalacije, a Županijska uprava za ceste Split će izgraditi oborinsku kanalizaciju i obnoviti kolničku konstrukciju.

Za vrijeme radova obilazak će biti Zoranićevom ulicom, a na svim gravitirajućim raskrižjima postavit će se privremena prometna signalizacija.

Vozila stanara i gospodarskih subjekata na predmetnoj dionici propuštat će se ovisno o dinamici izvođenja radova.

Predviđeno trajanje radova je do kraja godine. Molimo sve sudionike za strpljenje i oprez te poštivanje prometne signalizacije. Stanarima će biti osiguran pristup kućama za vrijeme izvođenja radova, a onima koji ne budu mogli doći vozilima do svojih parkirališnih mjesta osigurat će se privremena lokacija za parkiranje vozila.

 

 

Pročitano 1554 puta

Gradska uprava:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr