Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 11 Srpanj 2017 10:12

Radionice za mlado i staro u Teatrinu GK Solin

Gradska knjižnica Solin i ove godine organizira besplatne radionice za djecu i odrasle. Radi se o Školi glume, Školi argentinskog tanga i Vokalnoj radionici (O)pusti svoj glas.

Radionice će se održavati u Teatrinu Gradske knjižnice Solin prema sljedećem rasporedu:

Vokalna radionica (O)pusti svoj glas koju vodi mag. mus. Jelena Čilaš održati će se 24. i 25. srpnja.
Radionice Škole glume koju vodi mag. glume Zorana Kačić Čatipović predviđene su za 7. 8 i 9 kolovoza dok će se radionice
Škole argentinskog tanga koje vode Tihomir Abramović i Tonka Žižić Abramović održavati 21. 22. i 24. kolovoza.

Prijave na radionice i informacije na: 021/270-316; 021/213-327
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O radionicama:

Vokalna radionica (O)pusti svoj glas

Na radionici (O)pusti svoj glas nauči kako vježbati disanje, držanje i opuštanje tijela, kako uskladiti glas i tijelo, poboljšati svoje glasovne mogućnosti, povećati samopouzdanje u javnom nastupu te kako pobijediti tremu i zapjevati i izvan kupaonice

Škola argentinskog tanga

Radionice argentinskog tanga namijenjene su potpunim početnicima koji nikada nisu plesali ili su plesali nešto drugo. Tango je jednostavan ples koji svatko može savladati, živ je i strastven, pleše se svugdje u svijetu i ne poznaje dobne granice. Poželjan je dolazak u paru, ali nije uvjet. Tempo učenja se prilagođava polaznicima individualno.

Škola glume

Škola glume omogućit će vam otkriti skrivene glumačke talente, jasno izraziti emocije, osloboditi se straha u komunikaciji, poboljšati koncentraciju i povećati samopouzdanje a pružit će vam i mogućnost da stanete na svjetla pozornice i na trenutak postanete netko drugi, jer cijeli svijet je pozornica, a mi smo samo glumci na njoj.

radionice

 

 

 

Pročitano 1338 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr