Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 22 Prosinac 2017 11:05

CENTAR ZA DJECU, MLADE I OBITELJ - BOŽIĆNA RADIONICA I DRUŽENJE SA ŠTIĆENICIMA SAMOSTANA SV. RAFAELA

CENTAR ZA DJECU, MLADE I OBITELJ - BOŽIĆNA RADIONICA I DRUŽENJE SA ŠTIĆENICIMA SAMOSTANA SV. RAFAELA Volonteri u centru za djecu,mlade i obitelj Grada Solina

U prostorijama Centra za djecu, mlade i obitelj, koji djeluje pod okriljem udruge Duga, održana je radionica izrade božićnih čestitki koje su volonteri Centra zajedno sa slatkim paketima 20. prosinca uručili štićenicima samostana sv. Rafaela.

Ovo je prva ovakva akcija, a cilj nam je bio pokrenuti nešto novo u predblagdanskom vremenu darivanja te istovremeno aktivirati mlade u lokalnoj zajednici na određeni oblik humanitarnoga rada – kazala je nova voditeljica solinskoga Centra i dugogodišnja volonterka Katarina Vučić.

Izrada božićnih čestitki znak je pažnje prema ljudima kojima je ona uistinu potrebna, ali i način da pokažemo kako nije sve u materijalnom, da su ponekad dovoljni lijepa riječ i iskrena toplina srca kako bi se čovjek osjećao puno bolje – kazala je Katarina pozivajući ovom prilikom djecu i mlade na druženje koje će se u prvom tjednu siječnja organizirati u prostorijama Centra.

- Druženje uokvireno pod imenom Veseli tjedan održavat će se svaki dan od 2. do 5. siječnja s početkom u 17. sati, a bit će ispunjeno društvenim igrama i karaokama uz koje ćemo se zasladiti svježe pripremljenim palačinkama – najavila je Katarina Vučić pozivajući sve zainteresirane da detaljnije informacije potraže na Facebook stranici udruge Duga.

M.B.J.

 

 

Pročitano 1264 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr