Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 09:14

Solinske Dječje maškare 2018.

U subotu 10. veljače 2018. održat će se najveća povorka maškara – solinskih Dječjih maškara.

Ovo će biti 23. godina da solinski gradski dječji vrtići Cvrčak, koji okupljaju i djecu iz Klisa, Muća i Dugopolja, organizira ovu veselu manifestaciju, koja će se održati u subotu 10. veljače s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani na Bilankuši.

Njima će se u subotu 10. veljače pridružili i privatni solinski vrtići, ali mame i tate, bake i djedovi, sestre i braća... svi oni koji vole veseli ples pod maskama.

No, to nije sve uz njih će biti i članovi Udruge Solinjani koji će za ovu priliku ispeći domaće fritule. Bit će tu i krafni, sokova ... Upriličit će se i plesna lutkarska predstava za djecu Slon bon ton, Duška Mucala, kao veselog gosta ovogodišnjih dječjih solinskih maškara. Veselom glazbenom raspoloženju djeci će pripomoći i solinska Gradska glazba Zvonimir, Studio Suncokret, Pekara Reful, tvrtka Kozjak d.o.o. i naravno solinski vatrogasci.

U ovo vrijeme igre i zabave, kada se miješaju mašta i stvarnost, djeca Solina optužit će Krnju za sve svoje strahove .... zubara, doktora, iglice i raznih strašila koja su ih mučila u godini iza nas.

djecje maskare 2018

 

 

Pročitano 2324 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr