Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 04 Travanj 2018 12:57

Dan zdravlja u Solinu - "Vježbajmo zajedno – Volonteri u parku“

Pozivamo u subotu, 7. travnja 2018. u Gradski park - Širina u vremenu 10:00 do 13:00 sati kako biste proveli dio slobodnog vremena brinući se o zdravlju ujedno se družili i vježbali, a i zabavili!

Aktivnost „Volonteri u parku“ kao dio Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ provodi se u cilju promicanja zdravih stilova života, pružanja potpore strukturiranom organiziranju slobodnog vremena te osiguravanja međugeneracijskog druženja.zivjeti zdravo

U sklopu navedenog Nacionalnog programa, a prema kalendaru zdravlja, u Solinu će se održavati tijekom dvije subote u travnju, svibnju, lipnju, rujnu i listopadu 2018. različite aktivnosti koje nam mogu pomoći u očuvanju i unaprjeđenju zdravlja, a koje će nam predstaviti volonteri.

„Vježbajmo zajedno – Volonteri u parku“, provodi na području Grada Solina u suorganizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ, Grada Solina i Turističke zajednice grada Solina te Udruge MI i Dharma joga Split.

Samom vježbanju u parku pristupit će niz udruga i institucija, a Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali.

 

 

Pročitano 1744 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr