Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 08 Svibanj 2018 10:34

Predavanje u Gradskoj knjižnici: "Kako pronaći posao?"

Gradska knjižnica Solin poziva na predavanje "Kako pronaći posao?" Marlona Macanovića, dipl.iur., autora motivacijsko - pravnog priručnika "Kako pronaći posao i pobijediti nezaposelnost?".

Predavanje će se održati u subotu, 12. svibnja u Teatrinu GK Solin s početkom u 19:30 h.

Ulaz je slobodan!

O predavanju, predavaču i priručniku:

Marlon Macanović je splitski pravnik, otac četvero djece, radio je u državnoj i javnoj službi te u privatnom sektoru, promijenio je više poslodavaca, a istaknuo se u provedbi restrukturiranja više državnih i privatnih tvrtki. Nekoliko je godina bio i na Zavodu za zapošljavanje i to egzistencijalno pitanje za svakog čovjeka nagnalo ga je na pisanje i objavljivanje knjižice „Kako pronaći posao i pobijediti nezaposlenost?“.
Autor knjige prošao je kroz dugotrajni period nezaposlenosti (nešto više od dvije godine), pa je koristeći vlastita iskustva i znanja, prikazao brojne načine za pronalazak zaposlenja te pojasnio metode za osiguranje nužne egzistencije tijekom perioda nezaposlenosti. U knjizi se opisuju razne mogućnosti za promjenu postojećeg posla, odnosno, koji su to nužni koraci za samozaposlenje, osnivanjem vlastite tvrtke, obrta ili neke druge pravne osobe. I poslodavci će pronaći korisne poslovne savjete koji im mogu poslužiti pri upravljanju tvrtkama, sukladno nacionalnom zakonodavstvu i univerzalnim moralnim zahtjevima.

kako posao

 

Pročitano 881 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr