Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 08 Lipanj 2018 11:52

Video uradak Udruge Duga, Centra za djecu, mlade i obitelj Grada Solina

Video uradak Udruge Duga, Centra za djecu, mlade i obitelj Grada Solina Kreativni video uradak Udruge Duga, Centra za djecu, mlade i obitelj Grada Solina

Što je Duga? i Što zapravo Centar radi?

Udruga Duga, Centar za djecu, mlade i obitelj Grada Solina djeluje od 2010. godine.
No, kako navode, građani Solina još uvijek se često pitaju : Što je Duga? i Što zapravo Centar radi?
Zahvaljujući volonteru Centra Eriku Lončaru, Udruga je snimila kratki video u kojem možete saznati više o njenim projektima i aktivnostima, a tekuća 2018. godina donijela im je zaista dosta dinamike, i dala vjetar u leđa za daljnje projekte i inicijative.
- Uz pomoć naših divnih volontera, od početka godine održali smo preko 280 sati instrukcija za osnovnoškolce, nekoliko kreativnih radionica i večeri društvenih igara. Također, zahvaljujući timu našeg savjetovališta kojeg čine Ivana Teklić, Zvjezdana Atlaga i Renata Budzovačić, preko 20 roditelja i sugrađana dobilo je individualnu podršku od strane kvalificiranih stručnjaka – kazala nam je Katarina Vučić te dodala kako zahvaljuju svima koji su podržali njihove aktivnosti, prvenstveno Gradu Solinu, Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
- Zahvaljujemo se našim volonterima bez kojih ništa od navedenog ne bi bilo moguće. Za kraj, zahvaljujemo se svim našim korisnicima na ukazanom povjerenju, interesu za naše aktivnosti i svim trenucima koje ste nam uljepšali svojim dolaskom u Centar – kazala je Katarina i dodala kako su upravo korisnici motivacija za daljnji trud i rad!

U snimanju videa sudjelovali su: Ivana Teklić – osnivačica i dugogodišnja predsjednica udruge, Katarina Vučić – sadašnja predsjednica i voditeljica projekata udruge, Dalibor Ninčević – gradonačelnik Grada Solina, Zvonimir Parać – Koordinator projekta „Znanje= Socijalna integracija“, Leonora Burazin – volonterka, Marin i Kristina – učenici, Rada Bućan i Dječje gradsko vijeće Grada Solina, Maja Majić i djeca iz DV Labud (popodnevna skupina).

 LINK VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=IW0Q0jxVuRU

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka, svi sudionici dali su privolu za snimanje i objavljivanje ovog videozapisa.

 

 

Pročitano 843 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr