Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 13 Veljača 2019 08:57

Mačkare zavladale u Solinu

Mačkare zavladale u Solinu Foto: Jakov Teklić

Cirimigini  preuzeli ključ Grada

Službena primopredaja ključeva grada održala se u utorak 12. veljače, kada je predsjednik Karnevalske udruge Cirimigini Damir Višić, od danas službeno dr. Višić, u zelenoj kuti s toplomjerom u ruci izmjerio gradonačelniku Daliboru Ninčeviću fibru od 45 C. Gradonačelnik Ninčević je primoran zbog svega se malo odmoriti te je zamolio dr. Višića da mu čuva blagajnu.

Dr. Višić je najavio da će za vrijeme vladavine čuvat pare, ali i srušit Dom zdravlja na Bilankuši i izgradit velebno zdanje psihijatrijskog odjela i rodilište gdje će se rađat najviše dice.

– Na psihijatriji će bit dobrog vina, a u rodilištu najbolje spize – poručio je dr. Višić i njegov glavni kuhar Ante Tešija.

Solinska mačkarana povorka veselja i smija održat će se u subotu 23. veljače s početkom u 15 sati. Povorka će se kretati od Doma zdravlja prema Pošti.

Pozivaju se Solinjanke, Solinjani i svi prijatelji na karnevalsku povorku kako bi se presudilo krnji, krivcu svih naših nevolja. Solinskoj povorci pridružit će se gosti iz Zadra, Nina, Čapljine, Slavonije...

rb

 

 

Pročitano 1176 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr