Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 20 Prosinac 2019 14:01

Blagdanski prijem za predstavnike medija

Blagdanski prijem za predstavnike medija Foto: Jakov Teklić

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, gradonačelnik Grada Solina Dalibor Ninčević i zamjenik gradonačelnika Ivica Rakušić u petak 20. prosinca 2019. upriličili su prijem za predstavnike medija.

Bila je to prilika u da se u opuštenoj atmosferi prokomentira međusobna suradnja u protekloj 2019. godini te zaželi još uspješnija nadolazeća 2020. godina.

Gradonačelnik Ninčević prilikom obraćanja se osvrnu na rad gradske uprave u protekloj godini, kao i na suradnju s medijima gdje je istakao izraziti profesionalizam. – Zahvalio bih se na izrazito profesionalnoj suradnji i kritikama. Zahvaljujući upravo kritikama nismo se "uspavali" – kazao je gradonačelnik Ninčević te je na upit novinara prokomentirao rad Gradske uprave Solin u godinu na izmaku, ali i nabrojio neke od važnih projekata za 2020. godinu.
- 2019. godina je za Grad Solin bila godina početka realizacije novih infrastrukturnih projekata koji će u mnogome povećati kvalitetu života građana Solina. Pri tome prvenstveno mislim na izgradnju dva velika dječja centra u vrijednosti od 30 milijuna kuna koje financiramo vlastitim sredstvima i zahvaljujući kojima će solinska djeca imati svoje mjesto u vrtićima – rekao je Ninčević te dodao - Provodimo niz demografskih mjera i programa kako bi zadržali poziciju najmlađeg grada u Hrvatskoj. No, nisam do kraja zadovoljan brzinom reakcije gradskih službi na male, svakodnevne situacije, poput rupa na cesti, pojedinih kvarova, ali na kojima ćemo svakako raditi u idućoj godini – kazao je na upite medija gradonačelnik Ninčević.

U ime nazočnih novinara domaćinima se na suradnji zahvala dugogodišnja novinarka HRT-a Marija Dujmić.
Gradonačelnik Ninčević i zamjenik gradonačelnika Ivica Rakušić su kroz blagdansku čestitku zaželili svim predstavnicima medija i njihovim obiteljima puno zdravlja i svako dobro.

rb

 

 

Pročitano 545 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr