Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 19 Ožujak 2020 09:33

Volonterska pomoć starijima, nemoćnima i samoizoliranima

 

U ovom kriznom razdoblju kada mnogi, osobito stariji i oni koji žive sami moraju biti doma zbog mogućnosti širenja koronavirusa, ako želite pomoći starijima, bolesnima i osobama koji su u samoizolaciji na području grada Solina, a imate manje od 50 godina i dobrog ste zdravstvenog stanja – javite se!

Novonastala krizna situacija vezana uz koronavirus zahtijeva našu humanost i brigu o onima koji do svojih lijekova i osnovnih životnih namirnica u ovoj situaciji ne mogu doći – radi se o našim starim i bolesnim članovima zajednice.

Ako ste zainteresirani za ovu volontersku poziciju, kontaktirajte Gradsko društvo CK Solin putem telefona 021244-411 ili direktno na mob; 0981898070 Željku Grubišiću, ravnatelju Crvenog križa, kao i putem e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Isto tako možete kontaktirati i predsjednike svojih mjesnih odbora. Njihove brojeve i imena možete pronaći pod slijedećom poveznicom http://www.solin.hr/index.php/solin-gradska-uprava/mjesni-odbori

UPUTE VOLONTERIMA I STARIJIM I NEMOĆNIM OSOBAMA

Za sve one koji, neovisno o Crvenom križu, uz najbolje namjere žele pomoći svojim bližnjima neka se pridržavaju ovih uputa. Ovakvo postupanje smanjuje rizik od zaraze.

Djelatnici i volonteri Crvenog križa na ovaj način rade od početka tjedna.

1. Ukoliko poznajete neku stariju ili nemoćnu osobu, kojoj treba pomoći u ovom kriznom stanju, molim Vas da nas kontaktirate na dolje navedeni broj

2. Ukoliko ste zainteresirani pomoći u volontiranju, javite nam se.

 hrv ck volonteri

 

 

Pročitano 572 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr