Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 13 Srpanj 2017 12:19

NK SOLIN: Održana Izborna sjednica Skupštine Nogometnog kluba Solin

NK SOLIN: Održana Izborna sjednica Skupštine Nogometnog kluba Solin Zvonimir Grubišić, novi predsjednik NK Solin

Zvonimir Grubišić novi predsjednik kluba

Na sjednici Izvršnog odbora kluba odlučen je točan datum održavanja redovne Izborne sjednice Skupštine kluba, koja se održala u srijedu 12. srpnja 2017. s početkom u 19,30 sati u Domu Zvonimir, pod predsjedavanjem Joška Delale.

Na sjednici se raspravljalo o izviješću za proteklo mandatno razdoblje, te je donijeta odluka o razrješenju članova tijela upravljanja Kluba i osobe za zastupanje kluba.

Na toj Skupštini Joško Delale je četverogodišnju predsjedničku palicu, simbolično ključeve kancelarija, predao Zvonimiru Grubišiću, jednom od dosadašnjih dopredsjednika kluba i bivšem igraču modrih s Jadra.

Na prijedlog novog predsjednika kluba članovi Izvršni odbora su, njih 15: Zvonimir Grubišić, Nikša Bubić, Mario Jaman, Nikola Tokić, Antun Grgić, Fabijan Moskatelo, Miroslav Delić, Petar Grubišić, Anđelko Bešker, Ivan Pisac, Martin Andabak, Milan Milišić, Ivan Spajić, Dino Bešker i David Zeko.

Članovi Nadzornog odbora su Željko Ivčević, Miroslav Mišković i Joško Delale.
Stegovnu komisiju čine Ivica Bubić, Žarko Poljak i Slaven Juras.

Novi predsjednik Zvonimir Grubišić je najavio uređenje stadiona uz Jadro odnosno poboljšanje uvjeta rada i treniranja, s akcentom na domaći inkubator igrača, jer ih ima a potvrda je plasman kadeta i starijih pionira u 1.HNL. Naravno da je cilj stvoriti sve uvjete za viši razred natjecanja.

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 3558 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr