Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 01 Kolovoz 2017 06:48

HNK SLOGA: Mravinčani nastavljaju snažniji

Cilj vrh u snažnijom konkurenciji

Igrači Sloge iz Mravinaca, člana 1.ŽNL Split, pod vodstvom trenera Splićanina Siniše Jalića i asistenta Ivana Jurasa i Gorana Bašića, zaduženog za vratare, 27. siječnja 2017., počeli su pripremama za nastavak prvenstva u 1. ŽNL Split. Prvi treninzi odrađuju se u noćnim satima na terenima u Mravincima, zahvaljujući rasvjeti i ulaganju u infrastrukturu, a nedavno je ugrađeno i automatsko zalijevanje travnjaka. Skoro svi igrači, njih 30-tak, iz prošlog prvenstva i dalje će biti na raspolaganju treneru Jaliću, a pristižu i mladi igrači iz vlastitog pogona. 

sloga pripreme 2017

Treneru Siniši Jaliću odazvalo se čak 28 igrača, od toga osam juniora. To su: Mario Marović, Ante Barač, Matko Šimić, Ante Gusić, Bruno Galić, Roko Biuk, Luka Katić, Ante Vrgoč, Mario Kapitanović, Nikola Kirevski, Mile Vujeva, Šimun Caktaš, Luka Ujević, Ivan Mikas, Martino Mikelić i Toni Katić, te Stipe Gizdić, Ivan Maloča i Tomo Radić koji su opravdano izostali. Od juniora tu su: Ivan Boko, Božo Andabak, Mateo Kapitanović, Mislav Višić, Domagoj Čule, Zvonimir Vrančić, Mario Orlović i Kaja Podrug.

Slogu su pojačali igrači s drugoligaškim iskustvom, Mijo Juričić (Kamen Ivanbegovina) i Mario Šerić (Primorac 1929), te dvojica mladih iz drugoligaša Solina Frane Polić i Igor Zlatar.
Nakon uvodnih riječi Vicka Bućana, koji se obratio umjesto predsjednika dr. Zdravka Perka, igračima je predočio program trener Jalić. Sloga ni ove godine ne skriva ambicije za viši rang. Prošle sezone je bila ravnopravni suparnik Uraniji, koja je na kraju slavila prvo mjesto i uspjela u kvalifikacijama za 3. HNL – jug.

Ove godine, Sloga će imati itekako teži zadatak, jer ove sezone su čak četiri trećeligaša ispala u 1. ŽNL, a to su Omiš, OSK, Orkan i Zmaj (M)! U ligu su ušli Hvar kao prvak 2. ŽNL, a iz lige su ispali Glavice, Mračaj, Vinjani i Jadran (S).

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 1578 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr