Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 12 Siječanj 2018 09:25

NOGOMET - NK SOLIN: Nakon sporazumnog raskida ugovara s Hajdukom

Goran Gruica vrača se u Solin

 Trener drugoligaša Solina Mirko Labrović je zakazao početak priprema, u srijedu 17. siječnja 2018. s početkom u 14,30 sati. Za sada je sigurno iz jesenskog dijela na Labrovićevu popisu neće biti samo krilni napadač Ivan Perković, koji je sporazumno uzeo istupnicu i karijeru nastavlja u Italiji.

momcad solin2018

Veselija vijest je povratak uz Jadro bivšeg kapetana srednjeg braniča Gorana Gruice (31). On više nije igrač Hajduka, u kojeg je iz Solina doveden proteklog ljeta kako bi svojim iskustvom pomogao drugoj momčadi Hajduka, koja se natječe u 2. HNL.
- Zatražio sam raskid ugovora isključivo iz obiteljskih razloga. Bio sam počašćen pozivom s Poljuda, na kojem sam završio juniorski staž. Zahvaljujem se struci Hajduka, jer su mu izašli ususret, a dakako i predsjedniku Zvonimiru Grubišiću s kojim sam dogovorio povratak u Solin – rekao je iskusni stoper Goran Gruica.

Prva je prijateljska utakmica Solina na rasporedu 27. siječnja 2018. protiv Hajduka II. Do početka prvenstva planirano je odigrati sedam prijateljskih utakmica. Dogovorene su termini odigravanja s Hrvacama 31. siječnje, Uskokom 7. veljače, Šibenikom 10. veljače, Splitom 17. veljače, te generalka s Dugopoljem 24. veljače.
- Naravno tu je još jedna utakmica županijskog kupa, a drugu bi igrali u prvenstvu preko tjedna, a s Junakom još nismo dogovorili točan datum. Uprava razgovara sa svim raspoloživim igračima i do početka priprema će se točno znati postojeći kadar. Naravno razgovara se i s nekolicinom igrača sa strane, jer se približava i prijelazni rok. Mislim na pojačanja kao što je povratnik Gruica, a neki bi došli i na provjere – rekao je trener Mirko Labrović.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 689 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr