Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 17 Siječanj 2018 07:46

NOGOMET - PRIJELAZNI ROK ZA IGRAČE

Zimski prijelazni rok počinje 18. siječnja

Prijelazni rok za nogometaše amatere službeno počinje u četvrtak 18. siječnja, a traje do 15. veljače 2018. Iz HNS-a upozoravaju klubove, koji će u zimskom prijelaznom roku registrirati igrače pridošle iz drugih klubova, da prije njihova nastupa provjere jesu li isti u sukobu s odredbama članka 7. točka 5. Pravilnika o statusu igrača i registracijama HNS-a, koji glasi: mladi igraci"Igrači mogu biti registrirani za najviše tri kluba tijekom razdoblja od 1. srpnja do 30. lipnja sljedeće godine, a tijekom ovog razdoblja igrač ima pravo nastupa u službenim utakmicama samo za dva kluba."

Igrač amater, koji želi promijeniti klub, a nema istupnicu, može pisanim putem (recipis) zatražiti istupnicu od 18. siječnja do 1. veljače. Za igrače mlađe od 18 godina roditelji su obvezni potpisati recipis.

Igrači amateri koji se natječu isključivo u amaterskim ligama (3. HNL i ŽNL-e) i igrači amateri, koji u natjecateljskoj godini u kojoj se registriraju za drugi klub nisu stariji od 16 godina mogu se registrirati do 28. veljače.

Rokovi za preregistraciju igrača

Za igrače klubova Prve i Druge HNL, Prve HNLŽ i Prve HMNL u razdoblju od 18. siječnja (četvrtak) do 15. veljače 2018. (četvrtak).

Za igrače Treće HNL, Druge HNLŽ, Druge HMNL i za igrače klubova županijskog stupnja natjecanja u razdoblju od 18. siječnja (četvrtak) do 28. veljače 2018. (srijeda).

Svi igrači koji do utvrđenog roka ostanu neregistrirani automatski prestaju biti registrirani članovi kluba i postaju slobodni igrači!

M. Podrug

 

 

Pročitano 1251 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr