Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 07 Veljača 2018 07:48

NK SOLIN: Test utakmice s Uskokom i Šibenikom uz Jadro

NK SOLIN: Test utakmice s Uskokom i Šibenikom uz Jadro Solin-Split 1-1

Mirku Labroviću nedostaje napadača – čeka povratak Jurića iz Hajduka

U četvrtoj test utakmici igrači trenera Mirka Labrovića odigrali su neodlučno, 1:1, protiv trećeligaša Splita. Prije toga odigrali su neodlučno s kombiniranim sastavom protiv Omladinca (0:0) i Hajduka II (2:2), te pobijedili u Hrvacama istoimenog trećeligaša, 1:0. Slijedeće dvije provjere uz Jadro, u srijedu domaćini su Uskoku, te u subotu na megdan im dolazi Šibenik. O vremenskim prilikama ovisi točno lokacija odigravanja, travnjak ili umjetna podloga.
Nakon četiri test utakmice trener Labrović je dao kratak komentar:damir cavar

- Na popisu su i dalje trojica pridošlica, Zvonimir Ožegović, Antonio Ćurić i Marin Imeri, dok Marko Ferić i Matko Budan nisu više s nama. Punim intenzitetom priključili su se Anđelo Svalina i Antonio Mrković. Svakako treba izdvojiti, s nama trenira i vezni igrač Damir Ćavar, nekadašnji igrač Zagreba, kojemu je posljednja destinacija bio švicarski drugoligaš Pajde Mohlin. Mladi Ćavar ima iza sebe dvadesetak drugoligaških i prvoligaških nastupa, što je vidljivo da može konkurirati za našu igru – te je naglasio:

- Nakon ovog dijela priprema i četiri prijateljske utakmice mogu kazati da je zadnja obrambena linija povratkom Gruice osnažena i ima zavidnu konkurenciju, a i u veznom redu ima konkurencije. U napadu smo najtanji, jer teško zabijamo pogotke, ne samo na utakmicama nego i na treninzima. Stoga bi nam povratak Denija Jurića iz Hajduka II bio pravo pojačanje, jer je proradio u završnici jesenskog dijela. Njegov status još nije definiran.
Prisjetimo se, u prvom kolu kupa NS županije Splitsko-dalmatinske, Solinjani 14. veljače igraju protiv županijskog ligaša Orkana u Dugom Ratu.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 1033 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr