Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 07 Veljača 2018 12:52

NK SOLIN: Kiša odgodila test s Uskokom, ostaje u subotu sa Šibenikom

NK SOLIN: Kiša odgodila test s Uskokom, ostaje u subotu sa Šibenikom Napadač Deni Jurić

Danas, 7. veljače 2018., je prolom oblaka spriječio odigravanje utakmice s Uskokom, čak i na umjetnoj podlozi, dok u subotu ostaje na ogled sa Šibenikom uz Jadro. O vremenskim prilikama ovisi točno lokacija odigravanja, travnjak ili umjetna podloga.

Nakon četiri test utakmice trener Labrović je rekao:
- Na popisu su i dalje trojica pridošlica, Zvonimir Ožegović, Antonio Ćurić i Marin Imeri, dok Marko Ferić i Matko Budan nisu više s nama. Punim intenzitetom priključili su se Anđelo Svalina i Antonio Mrković. Svakako treba izdvojiti, s nama trenira i vezni igrač Damir Ćavar iz Širokog Brijega, nekadašnji igrač Zagreba. Mladi Ćavar ima iza sebe dvadesetak drugoligaških i prvoligaških nastupa, što je vidljivo da može konkurirati za našu igru, i biti će registriran – te je naglasio:
- Nakon ovog dijela priprema i četiri prijateljske utakmice mogu kazati da je zadnja obrambena linija povratkom Gruice osnažena i ima zavidnu konkurenciju, a i u veznom redu ima konkurencije. U napadu smo najtanji, jer teško zabijamo pogotke, ne samo na utakmicama nego i na treninzima. Stoga bi nam povratak Denija Jurića iz Hajduka II bio pravo pojačanje, jer je proradio u završnici jesenskog dijela. Njegov status još nije definiran.

Prisjetimo se, napadač Deni Jurić, rođen 1997., iz Hajduka je došao na posudbu u drugoligaša Solina, do 31. prosinca 2017. Na Poljudu nije bio u prvom planu, te se odlučio sporazumno pojačati konkurenciju u momčad Solina. Jurić je kadetski i juniorski staž odradio u Sesvetama, a prošlosezonski je strijelac Hajduka II u Trećoj HNL jug. Kako je u istoj sezoni već igrao za dva kluba, znaći treće mogućnosti nema!

Miro Podrug

 

 

Pročitano 849 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr