Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 18 Travanj 2018 16:39

Tour of Croatia: Biciklisti svijeta sutra prolaze kroz Solin

Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i povećani zastoji prometa

Policija javlja da će se u četvrtak, 19. travnja, održati treća etapa biciklističke utrke 'Tour of Croatia', te da će se ceste na kojima će biciklisti prolaziti zatvarati etapno, najmanje pola sata prije prolaska natjecatelja, te će biti otvarane za promet nakon prolaska sudionika.

Solin - očekivani prolaz oko 14:00 sati - (D8)-Split- Zbora narodne garde, Kralja Držislava, Strožanačka ulica, Grljevačka cesta. Cesta sv. Martina, Poljička cesta)- Mutogras - Dugi Rat (Hrvatske mornarice, Poljička cesta)

- Molimo vozače da u navedena vremena izbjegavaju navedene cestovne pravce, odnosno da se koriste alternativnima. Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i povećani zastoji prometa, stoga molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i upućujemo ih na obvezu poštivanja prometne signalizacije - poručuju iz PU splitsko-dalmatinske te mole sve sudionike u prometu da poštuju upute i smjernice policijskih službenika na terenu, te upute redarske službe organizatora utrke, kako svojim ponašanjem ne bi ugrozili vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

 

 

Pročitano 1140 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr