Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 04 Listopad 2018 06:54

JK SOLIN: Hrvatske olimpijske uzdanice otputovale u Argentinu

Ana Viktorija Puljiz s prvim mjestom na svjetskoj rang listipuljiz crnov mladih argentina

Hrvatske olimpijske uzdanice u dobi od 14 do 18 godina, u pratnji svojih trenera, otputovale su 2. listopada 2018. iz Zagreba na Olimpijske igre mladih u Buenos Aires, koje će se održati od 6. do 18. listopada 2018.
Osamnaest predstavnika i predstavnica u devet pojedinačnih sportova, u dobrom raspoloženju i optimizmu zaputilo se na olimpijski debi u argentinsku metropolu. 

Sredinom rujna mlada judašica Ana Viktorija Puljiz, članica JK Solin, osvojila je europsko juniorsko srebro, tjedan dana prije toga dobila je Nagradu Dražen Petrović kao najveća hrvatska sportska nada, a u očekivanjima s OIM-a ima osviještenu ambiciju:
- Dobrim rezultatom zaokružila bih vrlo uspješnu godinu, dat ću sve od sebe u Buenos Airesu… 

- Dvije godine se spremamo za ovo veliko natjecanje. Osvojena zlatna kadetska medalja ne Prvenstvu Europe prošle godine, srebrna europska kadetska medalja ove godine kao i europska juniorska srebrna medalja, te prvo mjesto na svjetskoj ranking ljestvici daju određen prostor za optimizam. Međutim ovo su Olimpijske igre i svi koji su se plasirali su vrh svjetskog juda. Dolaze sa najvećim očekivanjima i svi su dobro pripremljeni. Mi ćemo sigurno dati sve od sebe – rekao je njen trener Dragan Crnov.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 1234 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr