Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 01 Veljača 2019 08:17

NK SOLIN: Zbog kiše i poplavljenog igrališta odgođen turnir uz Jadro

NK SOLIN: Zbog kiše i poplavljenog igrališta odgođen turnir uz Jadro NK Solin (Foto: Arhiv)

Slijedeći vikend turnir dječaka „Solin Winter Cup“

Kiša i poplavljen teren primorali su organizatore da za slijedeći tjedan odgode odigravanje turnira dječaka na igralištu uz Jadro u Solinu.

Solinski nogometni drugoligaš je osnovan 1919. godine i u tijeku su pripreme za obilježavanje tog značajnog datuma, 100-te obljetnice kluba. Središnja svečanost je planira u lipnju mjesecu.

Proslava počinje organizacijom turnira dječaka, U8, U9 i U10, pod nazivom „Solin Winter Cup. U organizaciji Škole nogometa NK Solin slijedeće vikend, od 8. do 10. veljače 2019. odigrati će se turnir na kojemu će igrati preko 40 sastava iz 30 klubova, oko 600 mladih nogometaša, Solina, Hajduka, Lokomotive (ZG), Splita, Adriatica, Primorca,…. Igrati će se tri dana od 8 do 17 sati, a finalne utakmice su u nedjelju u 14 sati.

Nagrade će dijeliti bivši igrači Solina, Drago Ćelić, Darko Dražić, Ivica Bubić, Žarko Poljak, Nikica Jaman, Ivan Pisac, Mladen Kalinić, Tomislav Nakić, Tihomir Duvnjak, Joško Jeličić,…. Povjerenik natjecanja je Ivan Gudelj, trener hrvatske kadetske reprezentacije.

Turnir se organizira uz pomoć županije Splitsko-dalmatinske, Grada Solina, NK Solin, Solinske zajednice sportova, Crvenog križa, te sponzora Salona liber, Čistoća, CB Relex, restoran Gurman, mesnice Đakula i Spajić. Za ovu prigodu će biti u funkciji bivši restoran Zvonimir na stadionu Pokraj Jadra!

Miro Podrug 

 

 

Pročitano 882 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr