Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 04 Veljača 2019 08:14

JK SOLIN: Ana Viktorija je sportska nada Dalmacije za 2018. godinu

Pet medalja na kadetskom PH u Splitu

SPLIT - Na Prvenstvu Hrvatske 2019. za kadete održanom u Splitu natjecatelji Judo kluba Solin, pod vodstvom trenera Dragana Crnova i pomoćnog trenera Josipa Kokeze, osvojili su pet medalja od kojih su dva zlata, dva srebra, jedna bronca, te po jedno peto i sedmo mjesto.
Zlatom su se okitili Dominik Rožić i Ana Viktorija Puljiz, srebrom Josip Dadić i Anica Bubić, a broncom Petar Mijić. Peto mjesto osvojila je Marta Vrlić a sedmo Toni Barišić.
Kadeti i kadetkinje Solina su ekipno osvojili treće mjesto. Čestitamo!

kadeti 2 2019

Ana Viktorija je Ženska sportska nada Dalmacije za 2018. godinu

Novinar Slobodne Dalmacije Frane Fulas je Ani Viktoriji uručio nagradu Ženska sportska nada Dalmacije za 2018. godinu, na proglašenju sportaša Dalmacije!

Solinska judašica u 2018. naosvajala se medalja. Na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu uzela je broncu u kategoriji do 44 kg u pojedinačnom i zlato u mješovitom ekipnom natjecanju, kao i srebro na kadetskom Europskom prvenstvu u Sarajevu. Iako je trenutačno prva na svjetskoj kadetskoj rang listi, odličje je osvojila i na juniorskom Europskom prvenstvu u Bugarskoj i to srebrno. Također je i dobitnica prestižne nagrade 'Dražen Petrović', koju Hrvatski olimpijski odbor dodjeljuje u kategoriji najveće nade hrvatskog sporta.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 559 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr