Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 05 Veljača 2019 10:50

1.ŽNL NS ŽSD: Omladinac i Sloga poraženi u prvim prijateljskim utakmicama

1.ŽNL NS ŽSD: Omladinac i Sloga poraženi u prvim prijateljskim utakmicama S utakmice Omladinac-GOŠK

VRANJIC/PLOČE – Solinski gradski županijski prvoligaši Omladinca iz Vranjica i Sloga iz Mravinaca su prošli vikend poraženi u prvim prijateljskim pripremnim utakmicama.Igrači vodeće Sloge pripreme za nastavak sezone započeli su 21. siječnja 2019. a na prozivci su sudjelovali i članovi IO kluba, koji su tom prigodom zahvalili igračima i stručnom stožeru za povijesne rezultate kluba u protekloj polu sezoni i ujedno zaželjeli plasman u 3.HNL!

Trener Jalić je u uvodnom dijelu uz svoje pomoćnike Jurasa i Bašića upoznao igrače s predviđenim programom rada u pripremnom razdoblju i s dogovorenim prijateljskim utakmicama. Pripreme će se odrađivati u Mravincima, Vranjicu (umjetna trava), te na Marjanu.  

JADRAN (P) – SLOGA (M) 5:2

Sloga je odigrala prvu prijateljsku utakmicu u ovim pripremama protiv Jadrana Luka Ploče. Rezultata, koji nije bio primaran cilj, na kraju je pokazivao 5:2 u korist domaćina. Sloga je u šarolikom sastavu bez nekih standardnih igrača pružila dobar otpor ovome trećeligašu te su njihovu mrežu tresli po jednom Mario Marović i Toni Katić. 

OMLADINAC – GOŠK (KG) 1:2

U Vranjicu na igralištu s umjetnom travom sudio je Jurica Matoš iz Solina.
Strijelci: 0:1 - Đuras (10), 1:1 - Ćopo (68), 1:2 - Zec (85)
OMLADINAC: J.Radić - Galić, Šunjić, Podrug, Perković - Dadić, Kapitanović - Orlović, Dujmović, S.Vrdoljak - Franić (Drugo poluvrijeme: Puharić - Landikušić, Ćopo, Ban, Šitum - Vukičević, R.Vrdoljak, Bešker, Edgar - M.Radić, Lozić). TRENER: Valentino Roglić.

Trenerski tandem Roglić - Grubišić u prvoj provjeri pred nastavak sezone iskušao je 22 igrača po jedno poluvrijeme. Po velikom jugu gosti su bolje otvorili utakmicu te poveli pogotkom Đurasa. Polovinom dugog dijela poravnao je Ćopo nakon lijepe akcije. Gosti su do pobjede došli pet minuta prije kraja kada je mrežu Vranjičana pogodio Zec.

 Miro Podrug

 

 

Pročitano 555 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr