Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Subota, 25 Svibanj 2019 08:51

SJEDEĆA ODBOJKA: Završeno prvenstvo 1.HLSO

SJEDEĆA ODBOJKA: Završeno prvenstvo 1.HLSO Momčad OKI Split

SOLIN - Odbojkaški klub invalida Split je izgubio od prvaka IOK Zagreb i u posljednjoj utakmici prvenstva protiv aktualnog prvaka Hrvatske OKI Marsonia, koji su ovu sezonu osvojili drugo mjesto u 1. Hrvatskoj ligi sjedeće odbojke. HVIDRA Osijek zauzeli treće mjesto.

Priznanje za OKI Split od najbolje reprezentativke Hrvatske Ružice Pejnović - Modrić preuzeli su kapetan momčadi Dragan Maretić, trener Nikola Bosančić, dopredsjednik kluba Damir Banić, te Toni Galić, Ilija Klepo, Nikica Medić i Vladimir Benac.
U sezoni 2018./2019. nastupili su i Nenad Zorica (kapetan momčadi), Tomislav Karaula, Toni Ivković, reprezentativka Romana Bulj, Barbara Maretić, Dario Vukelić, Jozo Bosančić, Ante Bulj i Mirko Pajić.

OKI Split je u ovoj sezoni ušao u ligu za prvaka, osvojio drugo mjesto na turniru Mediteran u Solinu, treće mjesto na turniru Maslenica 2019., sudjelovao na turnirima Oluja i Bljesak, te na turnirima Dan branitelja grada Zagreba i Dan grada Vukovara, na 12. Kupu Hrvatske u Zadru, te na ostalim turnirima i humanitarnim aktivnostima kluba.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 158 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr