Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 01 Srpanj 2019 05:59

NK SOLIN: Nakon uspješne sezone juniora Solina

NK SOLIN: Nakon uspješne sezone juniora Solina Juniori NK Solin i trener Duje Tokić

Ostavka i trenera juniora Duje Tokića!

Nakon ostavke predsjednika NK Solin uslijedila je ostavka i uspješnog trenera juniorske momčadi nogometnog drugoligaša Duje Tokića. Nakon razgovora sa Tokićem zaključili smo da ove dvije ostavke nemaju izravnih poveznica.

Prisjetimo se. Nakon osvajanja juniorskog županijskog Kupa i pobjede nad Hajdukom u finalu juniori nogometnog drugoligaša Solina, pod vodstvom trenera Duje Tokića, amaterski juniorski su prvaci Dalmacije – Nogometnog središta Split. Podarili su pobjednički pehar u godini kada NK Solin slavi 100. obljetnicu utemeljenja.

Pobjednika Solina, odnosno juniorskog prvaka Dalmacije čekalo je razigravanje za amaterskog juniorskog prvaka Hrvatske. Nakon uvjerljive pobjede nad Bjelovarom (3:0), u finalu, također na neutralnom terenu u Karlovcu, Solinjani su poraženi od vršnjaka novog drugoligaša Orijenta. U regularnom je završilo 1:1, a Riječani su bili uspješniji izvođači jedanaesteraca, i tako izborili pravo igranja u 1.HNL za juniore.

- Na neki način moja ostavka je slijed obećanja mojim igračima. Rekao sam im ako ne uđemo u juniorsku 1.HNL dat ću ostavku, jer me za sada ne zadovoljava natjecanje u nižim skupinama. Želim se okušati u samostalnom vođenju i seniorskih momčadi, a već ima i nekih ponuda – rekao je Duje Tokić, trener s UEFA PRO licencom.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 672 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr