Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 03 Srpanj 2019 06:24

BORILAČKI SPEKTAKL u SOLINU: Humanitarna priredba u čast i pomoć pri liječenju legendarnog Branka Cikatića

„Salona fight za hrvatskog Tigra“ – Solin-Gradina 7. srpnja 2019.

Priprema se borilačka priredbu u rodnom gradu našeg najuspješnijeg i najtrofejnijeg natjecatelja hrvatskog Tigra Branka Cikatića. Humanitarna priredba u čast i pomoć pri liječenju legendarnog Solinjanina Branka Cikatića pod nazivom „Salona fight za hrvatskog Tigra“ održat će se u nedjelju navečer 7. srpnja 2019. s početkom u 20.30 sati u solinskoj Gradini.

Zasigurno vam je poznato da se naš Branko intenzivno oporavlja od dugotrajne i iscrpljujuće bolesti u svojoj rodnoj kući u Solinu okružen svojoj obitelji, koja mu je najveća podrška u ovom životnom fightu. Potaknuti smo zahvalom gospodinu Cikatiću na sve sto je učinio u borilačkom sportu i istinskom željom da mu pomognemo u liječenju i oporavku.

Priredba će se održati u ambijentu koji podsjeća na rimsku arenu u kojoj će snage i vještinu odmjeriti domaći borci i borci iz inozemstva u disciplinama Muaythai i K-1 u kojima je Branko dosegnuo svjetski vrh i postigao svjetsku slavu. Veliki interes za sudjelovanje u ovoj priredbi postoji iz Slovenije, BiH, Mađarske, Crne Gore, Slovačke i drugih zemalja unatoč ljetnoj vrućini i praznicima.

- Branko je vrlo cijenjen u cijelom svijetu, jer je bio veliki borac i veliki znalac, jedan od najvećih svjetskih boraca u povijesti K-1, muaythai i kickboxinga, tako da nije čudo sto mnogi žele sudjelovati na ovoj priredbi.

Fight card se još uvijek slaže s obzirom na veliku zainteresiranost klubova iz Hrvatske i Europe i u želji da izaberemo najbolje borbe o čemu ćemo vas naknadno izvijestiti. Isto tako javilo se i nekoliko poznatih pjevača s hrvatske estrade koji žele uveličati ovaj događaj i gostovati s par pjesama u čast Branku Cikatiću – rekao je predsjednik organizacijskog odbora Stipan Jurišić.

Klub tajlandskog boksa Split je organizator ove priredbe u suradnji s klubovima tajlandskog boksa: Tigar- Cikatić, Flash a cijelu priredbu podržava Hrvatski savez tajlandskog boksa. Gospodin Cikatić je inače osnivač ovog ponosnog saveza i člana svjetske IFMA federacije.

Grad Solin je domaćin ove priredbe, a Županija splitsko-dalmatinska suorganizator.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 755 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr