Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 02 Rujan 2019 07:20

PIKADO: ODRŽANO EUROPSKO PRVENSTVO U SLOVENIJI

PIKADO: ODRŽANO EUROPSKO PRVENSTVO U SLOVENIJI S natjecanja u Sloveniji

 Izvrsni rezultati solinskih pikadista i predstavnika Splitsko dalmatinske županije

Europsko prvenstvo SOFT TIP u pikadu održano je pod okriljem EDF-a (European dart federation) u gradiću Podčetrtku u Sloveniji od 23. do 30. kolovoza 2019..

Na prvenstvu je nastupilo preko 700 igrača iz Europe ,a među njima i poznata lica koja već osvajaju poznate europske i svjetske pozornice. Riječ je o Jelle Klassen, Mensur Suljević, Boris Krčmar, Dimitri van den Brergh, Oliver Ferenc, Kim melitaHuybrechts, Kristof Ratayski...
Među ovim imenima nalazili su se i predstavnici Splitsko dalmatinske županije, a Solin je je imao svoje predstavnike koji su se kući vratili i s odličjima.

2. mjesto u Triple mix 701 d.o. je pripalo trojcu Nađa Serdarević (PK Solin), Ivica Cavrić (PK Posejdon) i Dragutin Pečnjak (PK ban Jelačić) u konkurenciji 161 Triple mix par.

3. mjesto Double women 501 d.o. je pripalo Meliti Bubić (PK Solin) i hrvatskoj reprezentativki Josipi Krželj (PK Diooklecijan) u konkurenciji od 94 para.

1. mjesto ekipno Eurocup A kategorija pripalo je ekipi Gogs Dart Team Croatia, a u čijim redovima su predstavnici naše Županije i to Dino Marušić (PK Dioklecijan), Neno Petrović (PK Uvik kontra) i Igor Perak (PK Solin).

U konkurenciji preko 40 ekipa Neno Petrović, sada već solinski zet je osvojio Open 501 d.o. i prvo mjesto pojedinačno, navedimo konkurenciju od 254 igrača, dok je Melita Bubić bila izvrsna četvrta u konkurenciji od 52 igračice.
Ovi uspjesi najavljuju zanimljivu sezonu koja počima krajem rujna ,a da će solinski pikado jačati vidimo po tome što se i PK Dioklecijan seli u Grad na Jadru!

M.P./M.B.

 

 

Pročitano 325 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr