Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 03 Rujan 2019 12:00

SKEET: Održan turnir povodom blagdana Male Gospe i Dana grada

SKEET: Održan turnir povodom blagdana Male Gospe i Dana grada Foto: SK Voljak

 

Povodom blagdana Male Gospe i Dana grada Solina proteklog vikenda u organizaciji SK Voljak održan je tradicionalni turnir u gađanju letećih meta u disciplini lovački trap i parkur.
Dugi niz godina SK Voljak na ovaj način svečano obilježava Dan grada. Prigodnim govorom turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika grada Solina Ivica Rakušić. I ove godine grad Solin, Solinska zajednica sportova bili su generalni pokrovitelji ovog turnira.

U sportskom dijelu proslave nastupili su predstavnici Ličko senjske, Šibensko kninske, Zadarske, Splitsko dalmatinske i Dubrovačko neretvanske županije. Ukupno 13 ekipa s 42 strijelca-lovca. Postignuti su slijedeći rezultati.

Ekipno:
1. Župa, DUUBROVNIK
2. SK VOLJAK
3. Ekipa DUAL TEAM
4. LS Ličko senjske županije
5. Trio DIM
6. LS Šibensko kninske Županije

Pojedinačno:
1.Alen Franić
2.Stjepan Cvitković
3. Milan Zalović
4. Ante Ponoš
5. Nikša Miloslavić
6. Ante Matak

Ostvarenim visokim rezultatima u konačnom poretku strijelci - lovci pokazali su da su dobro pripremljeni za predstojeće prvenstvo Hrvatske u lovačkim disciplinama koje će se održati ovaj tjedan u Požegi. Među najspremnijima i najvještijima i ovaj put se pokazao strijelac Alen Franić. Prema onom što smo vidjeli na ovom natjecanju ovaj talentirani strijelac je spreman i može se očekivati visoki plasman na narednom državnom natjecanju.

SK Voljak zahvaljuje generalnim pokroviteljima i sponzorima Lovačkom savezu Splitsko dalmatinske županije, Salona liber, mesnici Bokšić, restoranu Gurman, Balina d.o.o., koji su svojim donacijama pridonijeli uspješnoj organizaciji ovog turnira.
-U ime domaćina čestitam svima na osvojenim odličjima i vidimo se na državnom natjecanju u Bzenici - poručuju iz SK Voljka.

 mp

 

Pročitano 1897 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr