Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 03 Rujan 2019 13:54

Upisi u Judo školu JK Solin

Upisi u Judo školu JK Solin Foto: JK Solin

Početkom rujna u Judo klubu Solin kreću upisi za sve uzrasne skupine!

Judo klub Solin se u međuvremenu kadrovski značajno pojačao, tako da novu sezonu dočekuje s najkvalitetnijim trenerima na ovom području.

Za najmlađu grupu predškolaca (od 3,5 do 6 god.), odnosno za njihov motorički razvoj zadužena trenerica magistrica kineziologije Anita Rade koja će kroz najprimjerenije kineziološke operatore i igre toj populaciji djece omogućiti svestran motorički razvoj.

Judo školu kluba vodi i proslavljeni trener Stevo Mentus, također profesor kineziologije, kroz čije je ruke prošlo na desetke tisuća djece od kojih su neki ostvarili vrhunske sportske rezultate. Prof. Mentus će osim vježbi za razvoj bazične motorike djecu učiti osnovnim judo
tehnikama, osobito judo padovima koji imaju veliku utilitarnost u svim sportskim aktivnostima ali i svakodnevnom životu. Naprednu Judo školu vodi prof. dr. sc Saša Krstulović voditelj katedre za borilačke sportove pri Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Njegov je zadatak podučiti djecu zahtjevnijim judo elementima, te ih postepeno uvoditi u sustav natjecanja. Važno je napomenuti da će sva djeca na početku i kraju godine biti podvrgnuta motoričkim testovima, te će se sustavno pratiti njihov napredak, a rezultati će biti dostupni i roditeljima. Za natjecateljske ekipe mlađih kadeta do seniora je zadužen glavni trener i kineziolog Dragan Crnov koji je ujedno i trener Hrvatske judo reprezentacije te najbolji trener grada Solina za 2018 godinu.

Pozivamo vas sve da dođete u judo klub Solin i sa povjerenjem prepustite svoje dijete najuspješnijem klubu

 

 

Pročitano 699 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr