Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 04 Rujan 2019 07:18

MNK SOLIN 1980: Solinski županijski ligaš započeo s pripremama

Cilj je prvo mjesto i viši rang

Prozivka Malonogometnog kluba Solin 1980 je održana 27. kolovoza 2019. godine u Domu kulture Zvonimir. Igrače su pozdravili predsjednik kluba Mirko Grubišić i trener Mladen Rožić.rozic grubisic

Pod vodstvom trenera Mladena Rožića, inače aktivnog igrača, pripreme su započeli vratari Andro Radostić, Mario Zrno i Toni Odžak, igrači Toni Kurtović, Luka Peran, Mario Nazlić, Ante Prgomet, Ivan Šimunović, Ante Škopljanac, Stipe Dolić, Mario Tešija, Vlado Radovan, Matko Šimić, te trojica pridošlica Krešimir Ivan Caktaš (Bačvice), Teo Pajčin (Olmissum), Drago Jelović (Vrgorac) i Jure Cvijetković (NK Val). Opravdano je odsutan Tomislav Ivanković, zbog rehabilitacije nakon ozlijede.

- Osim navedenih, klub je dogovorio i suradnju sa vratarom MNK Novo vrijeme Elvisom Perkovićem, koji će biti trener vratara. Član ekipe više nije Ante Đikić s kojim se klub sporazumno rastao. Nakon upoznavanja predsjednik je pozdravio sve prisutne, te se osvrnuo na prošlu sezonu, koja je ocijenjena vrlo dobrom. Osvojena su dva kupa te drugo mjesto u prvenstvu. Do samog kraja smo se nadali da bi mogli ući u viši rang kao drugoplasirani, ali se to nije ostvarilo. Međutim, kroz sezonu smo se dizali i napravili ekipu mladu, poletnu, motiviranu i željnu uspjeha koja bi se trebala nadograditi sa novo pridošlim igračima.

Na osnovu toga cilj za novu sezonu je prvo mjesto i ulazak u viši rang – rekao je tajnik kluba Željko Elez.

Trener i igrač Mladen Rožić je također pozdravio sve prisutne te iskazao zadovoljstvo prošlom sezonom. U pogledu ponašanja i zalaganja igrača te rezultata. Cilj je osim ulaska u viši rang podignuti kvalitetu momčadi i svakog pojedinca. Treninzi će biti tri puta tjedno u dvorani, plus utakmica i teretana. Prvi tjedan će se odrađivati i treninzi na Marjanu.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 435 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr