Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 12 Rujan 2019 11:41

NK SOLIN – 2.HNL: Trener Boris Pavić zadovoljan nakon trećeg kola

NK SOLIN – 2.HNL: Trener Boris Pavić zadovoljan nakon trećeg kola Struka NK Solin, Bilonić, Pavić i Višić

 Na raspolaganju svi osim suspendiranog Šimunca

Trener nogometnog drugoligaša Solina Boris Pavić ne skriva zadovoljstvom nakon trećeg prvenstvenom kola, jer još nisu osjetili gorčinu poraza ove sezone. Doma pobjeda protiv Hrvatskog dragovoljca (2:1) a u Sesvetama neriješeno (1:1), te uz Jadro s Cibaliom 2:2, na kontu pet bodova i dijele četvrto mjesto sa Cibaliom, Dinamom II i Sesvetama.vlatko simunac

- Zadovoljan sam, zašto ne bih bio, no moramo ostati na zemlji i spremati se za svaku slijedeću utakmicu. Ako u slijedećem kolu pobijedimo Međimurje biti ću još više. Moramo nastaviti što više raditi, jer je lakše kad nisi poražen i kad smo u gornjem dijelu ljestvice. Slijedeći suparnik je renomirani klub, koji uvijek ima više ambicije. Nakon svake utakmice se mijenjaju raspoloženja u ovom prvenstvenom maratonu od 90 bodova. Međimurje dolazi nakon smjene trenera, kako mi kažemo šok terapije i traženja novih motiva. Mi se spremamo za pobjedu pod boljim meteorološkim uvjetima, vrućine su splasnule može se igrati i pokazati energiju i igru – rekao je trener Boris Pavić, koji je prvenstvenu stanku iskoristio na najbolji mogući način:
- Protiv Međimurja u subotu uz Jadro možemo računati na oporavljene i spremne Duju Ninčevića i Tonija Taraša, te bolju uigranost momčadi jer smo se popunjavali tijekom cijelih ljetnih priprema. Svi su spremni osim nažalost suspendiranog Vlatka Šimunca, kojemu još nije odmjerena kazna.

Suspendirani igrač Solina Vlatko Šimunac nakon utakmice 2. kola Druge HNL Sesvete - Solin, koja je odigrana 23. kolovoza 2019., prijavljen je od strane sutkinje koja je obavljala dužnost četvrtog sudca, jer joj je u tunelu nakon završetka utakmice Šimunac uputio seksističke izjave. Prema čanku 143./1 i članku 145. Disciplinskog pravilnika HNS-a igrač je suspendiran do okončanja postupka, a Šimunac se pismeno očitovao po prijavi do 30. kolovoza 2019. No, kazna još nije odmjerena!

RASPORED NK SOLIN:
- 4. kolo: SOLIN – MEĐIMURJE, subota 14. rujna u 16,30 sati
- 5. kolo (dogovor klubova): DINAMO II – SOLIN, srijeda 30. listopada u 15 sati
- 6. kolo: SOLIN – BSK, subota 21. rujna u 16,30 sati.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 314 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr