Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 17 Listopad 2019 06:31

KOŠARKA: Ženski košarkaški klub Salona domaćin Gospiću

KOŠARKA: Ženski košarkaški klub Salona domaćin Gospiću S utakmice na Bilankuši

Košarkašice Salone, pod vodstvom trenerice Damire Fredotović, usredotočeno su na novu sezonu. 

- Odigrali smo tri trening utakmice sa našim košarkašima Solina, kadeti i mlađi kadeti, zatim dvije utakmice sa Splitom koji su u višem rangu od nas. Protiv Splita smo u obje utakmice pokazali da se možemo nositi sa jačim protivnikom i držati ravnopravan rezultat. S obzirom da Splićanke imaju 12 igračica koje se stalno rotiraju, mi igramo sa sedam osam igračica koje mogu koristiti. To mi je dodatni motiv i pokazatelj koliko smo spremni za izazove protiv jačih i kvalitetnijih ekipa. Veseli me i činjenica što su moje djevojke sve ponikle iz naše škole košarke te su danas nosioci Salone. Većina cura su zaposlene i na fakultetima, četiri su još u školi. U seniorski sastav od ove sezone će nastupati Petra Lozina 2005. godište, koja je potencijal i budućnost kluba – rekla je trenerica Damira Fredotović.

Prvenstvo je počelo 12. listopada 2019. s tim da su Solinjanke prvo kolo slobodne, a 19. listopada u 16 sati domaćini su ekipu Gospića. Za mlađe kategorije još nemaju nikakav raspored natjecanja ali će nastupati u dvije kategorije, 2006./2007. godište i 2008. i mlađe.

- Također imamo i početnice od ove godine, koje će uglavnom igrati turnir utakmice jer za njih još nema službene lige. Upise vršimo tijekom cijele godine i svi zainteresirani se mogu javiti na moj mobitel 098 1363 978 ili putem facebooka žkk salona – rekla je trenerica Fredotović.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 378 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr