Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 08:18

KOŠARKA – Druga ženska liga , skupina jug: ŽKK KARLOVAC - ŽKK SALONA 60:74

KOŠARKA – Druga ženska liga , skupina jug: ŽKK KARLOVAC - ŽKK SALONA 60:74 ŽKK Salona

SOLIN – U prošlom kolu Druge ženske lige jug košarkašice Salone gostovale su u Karlovcu. Ubilježile su uvjerljivu pobjedu, 60:74.

- Otvorili smo dosta dobro utakmicu i poveli, no u nastavku smo stali kada su protivnice dominirale pod košem s visokom igračicom za koju nismo imali rješenje. Na poluvremenu smo promijenili taktiku, zaustavili njihovu visoku igračicu koja je dominirala pod košem, te agresivnom obranom i šutom izvana preokrenuli rezultat i mirno priveli utakmicu kraju u našu korist. Tako su djevojke Salone upisale još jednu pobjedu. Sljedeće kolo, 27. studenog 2019. u 20,45 sati, nam dolaze u goste ekipa iz Vodica, također jedna kvalitetna i mlada ekipa. Iznimno sam zadovoljna svojom ekipom koja je pokazala ozbiljnost u prvom redu, zatim agresivnost i angažman u igri što se ove godine pokazalo puno kvalitetnije i bolje u odnosu na prošlu sezonu – rekla je trenerica Salone Damira Fredotović.

Što se tiče mlađih kategorija, uskoro će početi liga za djevojčice kao i Božićni turnir koji je na rasporedu 21. prosinca 2019. u Solinu. Tu će imati priliku sve djevojčice igrati, pa čak i početnice koje će odigrati svoju prvu revijalnu utakmicu. O tome ćemo naknadno pisti.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 268 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr