Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 16 Siječanj 2020 07:54

HNK SLOGA: Trener Mravinčana Siniša Jalić krenuo punim intenzitetom

HNK SLOGA: Trener Mravinčana Siniša Jalić krenuo punim intenzitetom HNK Sloga, jesen 2019. godine

Predsjednik Perko obećao dobro okružje

Punim intenzitetom započeli su pripreme igrači šestoplasiranog trećeligaša Sloge iz Mravinaca bez promjena u stručnom dijelu. Glavnom treneru Siniši Jaliću asistirati će Karlo Trumbić i Goran Bašić, koji je zadužen za vratare.  

Prije treninga, sve prisutne pozdravio je predsjednik kluba dr. Zdravko Perko i zaželio im mnogo sreće i dobar rad u pripremnom ciklusu, a Uprava kluba na čijem je čelu učiniti će sve da i dalje imaju dobro okruženje za rad.

Svoje bivše kolege posjetio je i bivši kapetan Mario Marović, koji je novi član susjeda iz Solina. Mario se zahvalio svojim dojučerašnjim suigračima, trenerima te Upravi kluba na proteklom razdoblju koji je obilježen uspjesima kluba.

Predsjednik se zahvalio Maroviću i igračima koji su napustili klub, a koji su svojim doprinosom na terenu doprinijeli da je Sloga u proteklim sezonama napravila uspjehe koji su upisane zlatnim slovima u povijest kluba. Nakon riječi zahvale doktor Perko je kako Maroviću tako i ostalim bivšim igračima zaželio mnogo uspjeha u životu i u daljnjem nogometnom putu.

prozivka 1 2020


Rubrika odlasci – dolasci, Slogu su zasad napustili Marović, te Mikelić i Roguljić, a istupnicu su još zatražili mladi Ante Barać i iskusni Mijo Jurčić. Također zbog poslovnih obaveza trener Jalić ne može računati na Caktaša i Kliškića. Vezano uz rubriku "dolasci" očekuju se pojačanja, o čemu ćemo pisati više kako budu tekle pripreme.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 327 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr