Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 05 Veljača 2020 11:52

PLANINSKO TRČANJE: Dalmatinska Trail liga

U subotu starta 1. kolo u Dugopolju, a organizator je 1. kola  je TTK Strka iz Mravinaca

U subotu, 8. veljače 2020. godine, starta nova sezona Dalmatinske Trail Lige, koje će ove godine imati 11 utrka, a prvo kolo će se održati u Dugopolju.

Iako je prvo kolo trebao biti "Marjan Trail" u Splitu, zbog problema sa sigurnošću, utrka je prebačena na istočni dio planine Mosora. Stoga će ta utrka biti „u gostima“ u Dugopolju gdje će natjecatelji prolaziti istočnim i zapadnim djelom Mosora, ulaziti u Kraljevu Peć, trčati preko Dugopoljskog polja i sve do cilja u Kotlenicma ispred ulaza u špilju Vranjača.

Utrka će imati dvije dužinske katergorije (9,5km i 24km), a novost je da će se održati i utrka s psima tj. Canicross utrka u dužini od 9km koja će ujedno biti i prva Canicorss utrka u Dalmaciji.

Startnina za utrku je 100,00 kn, a prijaviti se mogu svi na https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1118 kao i mogućnost prijave i na sam dan utrke. Pošto utrka nije kružna, organizator (Trail i treking klub Strka iz Mravinaca) će omogućiti prijevoz trkača na start, kao i prijevoz stvari sa starta na cilj. Više informacija možete saznati na službenim Facebook stranicma TTK Strke ( https://www.facebook.com/TTKSTrka/ ) ili na službenim Facebook stranicama Dalmatinske Trail Lige ( https://www.facebook.com/dalmatinskatrailliga/ )

M. Podrug / A. Bubić

 

 

Pročitano 422 puta