Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 05 Veljača 2020 12:28

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uručila odlikovanje Dini Levačić

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uručila odlikovanje Dini Levačić Foto: Ured Predsjednice RH

 

Predsjednica Republike uručila odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama za njihov doprinos razvoju i ugledu Republike Hrvatske

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović dodijelila je odlikovanja i priznanja pojedincima, udrugama i ustanovama koji svojim radom pridonose očuvanju hrvatske kulture i identiteta, te razvoju i ugledu Republike Hrvatske.

Izrazila je zahvalnost hrvatskim sportašima zato što je Hrvatska postala poznata upravo zahvaljujući njihovim uspjesima te poručila kako je sport velika snaga koja ujedinjuje ljude, jednako kao što i nas sportski uspjesi „ujedinjuju u ponosu i sreći osvojenih medalja“.

Ljudima koji svojim volonterskim radom promiču u svojim sredinama dobrotu i razumijevanje, kao i čuvarima vjere i duhovnosti, Predsjednica je zahvalila na svemu što čine u skrbi za čovjeka, na promidžbi humanosti i milosrđa, čime sav njihov trud i napori predstavljaju mozaik onoga što čini naš ukupni identitet.

Za izniman doprinos humanitarnom radu i promicanju moralnih društvenih vrednota Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske odlikovana je naša Dina Levačić.
Dina, kao i uvijek, skromno je zahvalila - Hvala Triatlon klubu Split na nominaciji, hvala Marini Ferić Jančić i Maji Negovanović na pismu preporuke, hvala svima Vama na mnogobrojnim porukama podrške, jer od tih riječi je satkano ovo državno odlikovanje, koje me tjera dalje – kazala je Dina Levačić.

 rb

 

Pročitano 639 puta