Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 12 Ožujak 2020 07:22

NK SOLIN: Izvanredna sjednica Skupštine NK Solin, 16. ožujka

Birati će se i novi predsjednik kluba!

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog kluba Solin odlučen je točan datum održavanja Izvanredne sjednice Skupštine kluba, koja će se održati u ponedjeljak 16. ožujka 2020. s početkom u 19 sati u Domu Zvonimir.
Na sjednici će se raspravljati o izviješću za proteklo razdoblje, te donijeti odluka o razrješenju članova tijela upravljanja Kluba i osobe za zastupanje kluba. Bit će izbor predsjednika Kluba i donošenje odluke o izboru likvidatora Kluba. Donijeti će se odluka o imenovanju osobe ovlaštene za zastupanje.

Posebna točka dnevnog reda je donošenje programa rada i financijskog plana za naredno razdoblje.
Prisjetimo se, iznenada i neočekivano na sjednici Izvršnog odbora NK Solin, održanoj 27. lipnja 2019., članovi su upoznati sa ostavkom predsjednika Miroslava Dugeča. Nakon deset mjeseci na čelu nogometnog drugoligaša, Dugeč je iz osobnih razloga dao ostavku na mjesto predsjednika Kluba, i novi bi se trebao izabrati u slijedeći ponedjeljak.

NAPOMENA: Sukladno člancima 9.-12. Statuta NK Solin, članovi su dužni plaćati članarinu. Član koji ne plati članarinu za tekuću godinu, do dana održavanja sjednice Skupštine, ne može sudjelovati u radu Skupštine, te ne može birati niti biti biran u tijela kluba.

M. Podrug

 

Pročitano 310 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr