1.NL – NK SOLIN: Izvršni odbor kluba potvrdio struku za novu sezonu

Marko Lozo ostaje na kormilu kluba s Jadra 

Na sjednici Izvršnog odbora nogometnog prvoligaša Solina odlučeno je, trener Marko Lozo ostaje na kormilu prve momčadi i u novoj sezoni. Također je potvrđeno, dužnost sportskog direktora sportski i dalje će obavljati Vik Lalić – priopćio je predsjednik kluba Miroslav Delić.

Do početka priprema, biti će poznat kompletan stručni stožer, od Škole nogometa do prve momčadi.

Početak ljetnog prijelaznog roka za prvoligaša Solina nije počeo dobro. Počelo je odlaskom veznog igrača dugogodišnjeg kapetana Modrih s Jadra Duje Ninčevića (26) u susjednog trećeligaša Uskoka iz Klisa. Za sada nije to jedini odlazak s Jadra, klupski strijelac Nigerijac Stephen Chinedu karijeru će nastaviti u Širokom Brijegu, kojeg je preuzeo Marijan Budimir, uspješni trener juniora Hajduka. Budimir je bacio oko i na bivšeg hajdukovca na kaljenju u Solinu braniča Tvrtka Buljana, i po svemu sudeći Modri će ostati bez još jednog stožernog igrača. Lijevi branič Šime Puljić je također najavio odlazak u trećeligaša Junaka iz Sinja.

Prema riječima predsjednika kluba Miroslava Delića za očekivati je dolazak nekoliko mladih igrača Hajduka u Solin, u sklopu suradnje ova dva kluba! 

Scroll to Top
Skip to content