1.NL – NK SOLIN: Svečano Potpisan ugovor o sponzorskoj suradnji

Brodomerkur postao generalni sponzor NK Solin

SOLIN – Nogometni klub Solin i tvrtka Brodomerkur d.d. potpisali su ugovor kojim je Brodomerkur postao generalni sponzor seniorske momčadi plavo-žutih s Jadra. U klupskim prostorijama na stadionu uz Jadro najveći sponzorski ugovor svečano su potpisali predsjednik NK Solin Miroslav Delić i predsjednik Uprave Brodomerkura Mate Pezo.

– Čestitam NK Solin na izvrsnim rezultatima na svim razinama, posebno na stabilnom poslovanju što se pokazuje ključnim segmentom kada je u pitanju održivost na visokom nivou u sportu. Ponosan sam na činjenicu da je tvrtka Brodomerkur sklopila sponzorski ugovor s klubom 100-godišnje tradicije. Nadam se da je ovo tek početak suradnje kojom Brodomerkur želi podržati razvoj nogometnog kluba i sporta u sredini koja je iznjedrila veliki broj vrhunskih nogometaša i sportaša – istaknuo je Mate Pezo, predsjednik Uprave Brodomerkura.

Miroslav Delić, predsjednik NK Solin izrazio je zadovoljstvo potpisanim sponzorskim ugovorom s tvrtkom koja je ostavila upečatljiv trag na području Dalmacije i šire.

– NK Solin je dobio velikog sponzora, tvrtku s dugom tradicijom uspješnog poslovanja, kod nas prepoznatu kao nezaobilazni brend koji je na putu povratka na veliku scenu. Počašćen sam činjenicom da je tvrtka Brodomerkur prepoznala rad i značaj NK Solin, koji je uz HNK Hajduk Split nositelj kvalitete na području Splitsko-dalmatinske županije i Dalmacije o čemu svjedoče odlični rezultati prve momčadi u 1. NL te uspješan rad u školi nogometa – poručio je predsjednik kluba Miroslav Delić.

Velikim sponzorskim ugovorom NK Solin pokazuje da ide u smjeru kvalitetnijeg razvoja, koji će klub strateški pozicionirati za iskorak, kada se za navedeno ostvare preduvjeti.

Tekst: Miro Podrug
Foto: Jakov Teklić

Scroll to Top
Skip to content