1.ŽNL NSŽSDS: Treneri Marača i Grubišić predvode Vranjičane

Vranjičani otvaraju sezonu utakmicom sa Solinom

NK Omladinac, član 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske, u ponedjeljak 20. srpnja 2020., započeo je sa pripremama za novu sezonu. Splićanin Vinko Marača je ponovno na kormilu kluba, a njegov asistent je Ivica Grubišić. Vježbanje vratara povjereno je iskusnom Milenku Bikiću. Novi igrač je Solinjanin Toni Rendić iz trećeligaša Vodica a klub je napustio Mateo Kapitanović, koji odlazi u Jadran iz Kaštel Sučurca.
Uz stručni stožer na prozivci su bili nazočni i pozdravili igrače predsjednik kluba Mario Jurić, direktor Rajko Bošnjak, tajnik Toma Miletić, tehnički tajnik Tonči Jelavić i članovi IO kluba Željko Marić i Petar Režić.

Vranjičani otvaraju novu sezonu utakmicom protiv drugoligaša Solina, u srijedu 29. srpnja u 18,30. sati u okviru Memorijala Slaven Jurić, dok se druga utakmica igra u subotu 1. kolovoza, a sastaju se juniori HNK Hajduk i trećeligaš Zagora. Omladinac igra i kup NSŽSD, koji je na rasporedu 2. kolovoza a domaćini su GOŠK-u iz Kaštel Gomilice.

Pripreme su započeli: J. Radić, Puharić, Kulić, Lozić, Moskatelo, Podrug, Šimić, Božić, Katić, Brdar, Nerlović, S. Vrdoljak, Rendić, Pastuović, Cecić, Vrgoč, Ožegović, M. Radić i Vukičević. U rad su uključeni igrači iz omladinskog pogona Vučko, Džemajli, Borković, Bliznac, Grgić i Jukić. Ćopo je na poštedi iz zdravstvenih razloga kao i Banić-Škojo, a Čolić će se uključiti po dolasku iz BiH, dok je Franić poslovno odsutan, a Roko Vrdoljak je na provjerama u Njemačkoj.

Miro Podrug

Scroll to Top