13.Planinska utrka Kozjak 2021., „In memoriam Ivica Radeljić“

Planinska utrka za seniore i juniore s prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev

Po 13. put i ove će se godine održati, 9. listopada planinska utrka Kozjak „In memoriam Ivica Radeljić“, a prijave za utrku, koju organizira Atletski klub Solin, već su započele.

Kao i do sada, utrka će se za seniore i seniorke održati trasom od starog zvonika na rivi u Kaštel Sućurcu do crkvice Sv. Luke na Kozjaku, koja se nalazi na 762 metra nadmorske visine te do planinarskog doma Putalj, dokle će trčati juniori i juniorke. Staza za seniore duga je 8 km, dok je za juniore u dužini od 5,7 km, a njene dionice vode asfaltom, makadamskim i vatrogasnim putem te planinarskom stazom.

Utvrđena startnina iznosi 80 kuna za seniore te 50 kuna za juniore, a prijave se trebaju poslati na e-mail adresu ak-solin@net.hr, putem stranice www.stotinka.hr , a kontakt telefon je 098/219 382

U prijavi se mora navesti ime i prezime, godina rođenja, klub i kategorija, a osim klubova mogu se prijaviti i ekipe koje nisu registrirani sportski klubovi.
Prijave i uplate potrebno je izvršiti do dana nastupa na žiro račun kluba IBAN:2824840081104485592 U slučaju dolaska trkača izvan teritorija SDŽ plaćanje se može izvršiti i uplatom na sam dan trke neposredno prilikom preuzimanja broja.

Za sve sudionike, koji se prijave do 25. rujna u 12 sati te uplate startninu, predviđene su i simbolične nagrade, dok će troje najboljih u utrci dobiti i novčane nagrade te medalje po kategorijama.

Scroll to Top Skip to content