2.HNL – NK SOLIN: Redovna Izborna sjednica Skupštine NK Solin, 29. lipnja 2021.

Ivan Spajić ide po novi mandat!

Ivan Spajić aktualni predsjednik NK Solin zakazao je redovnu Izbornu sjednicu Skupštine kluba, koja će se održati u utorak 29. lipnja 2021. s početkom u 19 sati u Domu kulture Zvonimir. Na sjednici će se raspravljati o izviješću za proteklo mandatno razdoblje, te donijeti odluka o razrješenju članova tijela upravljanja Kluba i osobe za zastupanje Kluba. Bit će izbor predsjednika Kluba i Skupštine, članova Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Stegovne komisije. Donijeti će se odluke o imenovanju osobe ovlaštene za zastupanje, te donošenje odluke o razrješenju i imenovanju likvidatora Kluba.
Prema dostupnim informacijama jedini kandidat za predsjednika je Ivan Spajić, koji je na toj funkciji od prošlog ljeta kada je izabran na izvanrednoj sjednici Kluba nakon ostavka Mire Dugeča.
Poznato je da je NK Solin, klub od posebnog značaja za grad Solin, te će ustrojstvo kluba ovisiti i o odlukama donesenim na Skupštini kluba.

Trener Ivan Matić zakazao prozivku 1. srpnja!

Solin će i u slijedećoj sezoni voditi trener Ivan Matić, koji je okupljanje zakazao već 1. srpnja 2021. u 18 sati na igralištu uz Jadro.
Po svim pokazateljima na popisu neće biti za sada njih šestorica, koji karijeru nastavljaju u prvoligaškim razredima, Mario Veljača i Stipe Vulikić (Hrvatski dragovoljac), Marin Laušić (Slaven Belupo), Nicholas-Rafael Llanos-Lohinski (Široki Brijeg), Valentino Vujinović (Široki Brijeg), te Romario Matova (Radomlje)!

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content