3.HNL JUG – HNK SLOGA: Izvrstan proljetni učinak Mravinčana pod vodstvom trenera Borisa Pavića

Mravinčani završili sezonu na osmom mjestu!

MRAVINCE – U posljednjoj utakmici sezone 2020./2021. u Trećoj HNL jug Sloga iz Mravinaca je pobijedila Uraniju u Baškoj Vodi, rezultatom 4:1, pogocima Marija Marovića (3) i Mislava Peze (1). S ovom pobjedom Mravinčani, pod vodstvom Sinjanina Borisa Pavića, su sezonu završili na visokom osmom mjestu. Klupski golgeter i kapetan Sloge Mario Marović je drugi strijelac lige sa 22 pogotka, dva je više postigao Baldo Cicijelj (GOŠK Dubrovnik 1919).

Boris Pavić je Slogu preuzeo nakon devetog prvenstvenog kola, na posljednjem mjestu sa svega tri boda, bez pobjede! Do zimske stanke bodovni saldo su povećali na 14 bodova i začelje su prepustili Vodicama.
U drugom dijelu sezonu po bodovnom učinku od Sloge (31) su samo bolji prvak Neretvanac (33) i trećeplasirani Split (32). Ako se tome dodaju i dvije utakmice za Kup, kada su uvjerljivo savladali Poljičanina (5:1) i OSK-a (6:1), onda struka i igrači zaslužuju sve pohvale za izvrsno proljetno izdanje.
No, trener Boris Pavić, koji je kao igrač i trener prošao mnoge domaće i inozemne prvoligaške i drugoligaške klubove, ne štedi hvale na račun organizacije i vodstva kluba iz Mravinaca.

  • Sloga na čelu sa predsjednikom dr. Zdravkom Perkom je besprijekorno organiziran klub za ovaj rang natjecanja. Milina je raditi u ovakvom klubu i svakako da sam voljan prihvatiti daljnju suradnju. Moje su ambicije profesionalno vezane za nogomet i stoga me samo profesionalna ponuda može zainteresirati. To predsjednik Perko zna i tako smo se dogovorili prilikom dolaska. Čestitam kolegama Karlu Trumbići i Goranu Bašiću, a igračima veliko hvala što su prepoznali naše zahtjeve i odradili izvrsno sezonu do kraja – rekao je Boris Pavić, trener sa UEFA pro licencom, prije odlaska na mini odmor u Zenicu, u kojoj je odradio veliki dio igračke i trenerske karijere!

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content