3.HNL JUG – HNK SLOGA: Trener Mravinčana Boris Pavić okupio momčad za novu sezonu

Snimio: Ante Peroš

Četvrtfinale Kupa NSŽSD, 4. kolovoza, Dugopolje – Sloga

MRAVINCE – U ponedjeljak, 12. srpnja 2021, pripreme za novu sezonu je započeo trećeligaš Sloge iz Mravinaca, bez promjena u stručnom dijelu, glavnom treneru Borisu Paviću asistirati će Karlo Trumbić i Goran Bašić, koji je zadužen za vratare.

  • Počeli smo nešto ranije premda prvenstvo u Trećoj ligi jug počinje 28. kolovoza. Najveći razlog je utakmica četvrtfinala županijskog kupa, 4. kolovoza u Dugopolju. Nakon toga smo 6. i 8. kolovoza na Memorijalu u Vranjicu. Za sada su otišli vratar Šolić, Buzov i Gizdić, a do kraja tjedna ćemo se zahvaliti još nekolicini, a do kraja drugog tjedna popis ćemo svesti na optimalan broj. Vratar Ninčević nije došao, jer je prihvatio ponudu Splita. Za sada od igrača koji su došli ostaju napadači Anđelo Vekić i Luka Valenti iz Uranije. Tu je i vratar zaštićeno godište Ivan Brdar. Mario Barišić radi po posebnom programu. U rad su uključeni nekolicina juniora i svakako kao i do sada će dobivati priliku za dokazivanje. Ostali mladići su izlazni talentirani juniori Solina i Dugopolja, koji traže klub gdje bi se mogli nesmetano razvijati uz kontinuitet rada i igranja seniorskog nogometa. Još smo u potrazi na pojačanjima na deficitarnim pozicijama, ljevaci braniči i vezni – rekao je trener Boris Pavić.

Prvom treningu su nazočili: Mario Marović, Ivan Boko, Ivan Beović, Ante Vuković, Tomislav Copić, Josip Bratim, Jakov Vladović, Toni Katić, Marin Romić, Božo Andabak, Mislav Pezo, Miroslav Ninčević, Luka Valenti, Tomislav Pranjić i Mario Barišić, te pridošlice uglavnom mlađi igrači Sandro Lozić, Ivan Budić, Luka Roso, Ivan Bulić, Vinko Vujčić, Ante Domazet, Marin Cikatić, Leon Lolić, Damir Zebić, Pjero Podrug, Luka Flegar, Jerko Matković, Bepo Matković, Ante Piplović, Luka Volarević, Josip Vladović i vratar Ivan Brdar.
Nedostajali su zbog posla Ante Gusić i Domagoj Boljat, Ivo Boban je zauzet diplomskim radom, a Luka Gotovac je na probama u novom drugoligašu Jarunu!

Miro Podrug

Scroll to Top Skip to content