Dva velika natjecanja u lipnju za solinske reprezentativce

U lipnju ove godine judaši i judašice Judo kluba Solin pod vodstvom trenera Dragana Crnova nastupaju na dvije velike i važne akcije, a to su Prvenstvo Europe za kadete u Poreču te Mediteranske igre u Alžiru.

Ukupno 5 reprezentativaca Hrvatske iz našeg Solina će pokušati osvojiti najprestižnije titule te donijeti u Grad Solin ponovo medalje sa najvećih natjecanja.

U Poreču na prvenstvu Europe za kadete koje se održava od 24.06 – 26.06 će nastupiti:

Laura Barišić do 48 kg

Petar Mijić 60kg

Marko Božić 90 kg

Naš klub, Judo klub Solin konstantno radi vrhunske rezultate na najvećim razinama i ponovo imamo 3 reprezentativca Hrvatske u kadetskom uzrastu na prvenstvu Europe što pokazuje iznimno kvalitetan rad našeg kluba i širinu kadra natjecatelja. Očekujem odličan nastup na prvenstvu Europe te smatram da je pred našim natjecateljima koji su tamo i koji su najbolji u državi velika judo karijera te će u budućnosti donositi velike medalje u naš grad. – kazao je trener Dragan Crnov.

Nakon kadeta nastupaju dvije seniorke i to na Mediteranskim igrama u Alžiru od 26.06. – 03.07.:

Ana Viktorija Puljiz 52kg

Lara Cvjetko 70kg

Odmah nakon kadetskog prvenstva Europe letim sa našim seniorkama na Mediteranske igre, to je veliko natjecanje i prestiž je osvojiti medalju na istome. Naše cure su odlično pripremljene i sigurno će se prikazati u najboljem svjetlu te se nadamo da ćemo donijeti Mediteransku medalju u naš grad. – rekao je Crnov.

Prije ova dva velika natjecanja natjecatelji i trener Dragan Crnov će biti na pripremama reprezentacije u Poreču od 12.06.- 24.06. gdje će finiširati formu za ova natjecanja.

Izvor: JK Solin

Scroll to Top
Skip to content